Стани доброволец

Бъди доброволец на фестивала Антистатик в София

Антистатик наелектризира софийската културна сцена с актуални представления вече 17 години, като на старта през 2008 г. фестивалът е първият форум за съвременен танц и пърформанс в столицата ни. Създаден е и до днес служи за популяризиране и развиване на съвременния танц и пърформанс в страните от Балканите, за да превърнат региона в един от неговите динамични центрове в Европа.

17-ото издание на Антистатик ще раздвижи дните между 14 май и 23 май с 18 представления на артисти от близо и далеч, но още нещо липсва на фестивала, за да гарантира фантастични преживявания на посетителите си. Да, липсваш ти.

Какви са задачите?

От теб се очаква да поемеш някоя от следните роли:

разпространение на рекламни материали

посрещане и изпращане на гости (тук ти трябва английски език)

настаняване на публиката за събитията от програмата

участие в репетициите и строежа на представленията

Можеш да се ангажираш за целия период на фестивала или само за някои събития. Графикът ти ще бъде уточнен според свободното ти време.

Кога и къде?

Записването за доброволци е отворено до 26 април.

17-ият Международен фестивал за съвременен танц и пърформанс Антистатик е от 14 май до 23 май в София, като събитията ще се провеждат на сцените в Регионален център на съвременни изкуства Топлоцентрала и сцена Дерида.

Защо да участвам?

Ще можеш да се насладиш безплатно на всички представления от програмата на фестивала. И докато пълниш очи и сърце с изкуство, ще имаш шанс да се запознаеш с хората, които го създават, трупайки опит в организацията на едно от култовите културни събития у нас.

Нужни умения?

Нищо специално не се изисква. Ако предпочиташ да отговаряш за посрещането и изпращане на международните гости обаче, трябва да владееш английски език, of course.

Трябва да имаш навършени 18 години.

Кандидатствай до 26 април 2024 г. на мейл project.antistatic@gmail.com

Мисията е от 14 май 2024 г. до 23 май 2024 г.