Билети

„Билетите за Международната програма са в предварителна продажба на цена 8 лв.,а в деня на представлението – 12 лв. Могат да бъдат закупени на касите на НДК, на всички каси в страната на EASY PAY, както и онлайн на EPAYGO.BG

* За представлението „Опиянение и гняв“ билетите са в предварителна продажба на цена 10 лв. и могат да бъдат закупени от всички каси в страната на EASY PAY, както и онлайн на EPAYGO.BG. Билети за него ще се продават и на касата на Младежки театър „Н. Бинев“, един час преди представлението, на цена 12 лв.

Билетите за Българска танцова платформа са на цена 8 лв. и в продажба на касите на сцените, на които гостуват.

*За AVOIDING deLIFEath билетите са на цена 10 лв., а за Live concert на Иво Димчев – 20 лв. Комбиниран билет за двете събития – 25 лв. Билети могат да бъдат закупени от всички каси в страната на EASY PAY, както и онлайн на EPAYGO.BG. Билети за двете събития ще се продават и на касата на City Stage, един час преди началото им.

** За Вечер на младите хореографи на балет „Арабеск“ билетите са на цена 10 лв. и 12 лв. Могат да бъдат закупени на касата на Държавен музикален и балетен център.

*** За представленията „Мадам Кифла“ и „История на вчерашния ден“ в галерия „Етюд“ е необходима предварителна резервация на etudgallery@gmail.com. Вход с дарения.

Комбиниран билет за представленията от Българска танцова платформа, които ще са в ДНК – пространство за съвременен танц и пърформанс е на цена 30 лв. Може да бъде закупен на касите на НДК и онлайн на EPAYGO.BG